123 planten

Planten? Ik heb geen urban jungle in mijn huis, dat past ook niet zo goed bij mij. Maar sinds een paar jaar ben ik wel in gaan zien dat planten echt sfeer toevoegen aan mijn interieur. Het geeft net dat beetje sfeer extra!
In mijn huis is het groen van planten de enige kleur naast al het wit, grijs en een beetje zwart.
Ik hou wel echt van de grotere planten als eyecatcher. En geen grote hoeveelheden kleine potjes bij elkaar.


Voor een nieuwe plant rij je over het algemeen toch snel naar een tuincentrum toe om een mooi exemplaar uit te zoeken. Maar nu kreeg ik de mogelijkheid om bij 123planten een plant online te bestellen. Het blijft toch een gek idee om een plant via de post binnen te krijgen. Dus dat wilde ik wel eens proberen.

In hun webwinkel enorm veel keus. En heel overzichtelijk op soort en grootte te vinden. Zo kon ik al vrij snel alle keuzes overzien en gaan afvinken. Hierna bleef de alocasia over als soort. Dit blijft toch wel mijn favoriet, eigenlijk alle versies hiervan. De zebrina heb ik al een keer in huis gehad, en daar heb ik een stekje nog van staan. Helaas heeft de grote versie dit niet mogen overleven. Deze keer koos is voor de Portodora.

En wow daar heb ik geen spijt van.


Onlangs op een zaterdag werd de plant bezorgd. Erg stevig verpakt. Deze plant kon geen kant op in de doos. De doos was makkelijk te verwijderen, net als het verpakkingsmateriaal aan de binnenkant. En dan opeens staat daar een prachtige plant te shinen!


Er zat ook nog een stoere gevlochten pot bij in de kleur zwart, dus echt kant en klaar om meteen een mooi plekje te geven.
De plant kwam piekfijn uit de doos tevoorschijn, dat is toch altijd even spannend als je deze niet zelf uit hebt kunnen zoeken.

Ik zeg, mooi systeem!


Likes

Comments