De kerst tafel

December, het is wel mijn favoriete maand. Ook al is die dit jaar toch echt even anders….. We hopen er toch een fijne maand van te maken. En een gezellige kerst. Ik wil er toch iets moois van maken, en dan uiteraard rekening te houden met alle afspraken.

Een echte feesttafel met kerst hoort er toch wel bij. Leuk om daar al van tevoren plannen voor te maken. En dus ook dit jaar. Deze keer zal het ook weer een rustig geheel worden met veel naturel tinten en een beetje goudkleur erbij.


Bij Smartphoto heb ik een aantal items mogen bestellen om alles compleet te maken.Als eerste heb ik voor alle gasten een persoonlijk naamkaartje voor bij het bord, hierin een speciale kerst wens. Kaartjes kun je zelf opmaken met bijvoorbeeld een foto of je kiest een standaardversie. Ik heb dat laatste gedaan omdat ik meteen tevreden was toen ik m zag!Voor de kids heb ik een limonade glas laten bedrukken met hun eigen naam erop. Vorig jaar hadden we voor de volwassenen al een wijnglas met de namen erin gegraveerd, ook via Smartphoto. Dus dit is extra leuk!De onderzetters voor onder de glazen zijn ook naar eigen wens te maken. Ik heb ze simpel gehouden met sterretjes! Net als de sneeuwbol, waarin ik een mooie tekst heb laten drukken. Maar uiteraard zijn er ook andere opties zoals een foto mogelijk.Een kersttafel zonder kaarsjes kan natuurlijk niet, daarom nog wat mooie melkglazen houders met een zelf gekozen tekst erop. Wat geven ze een mooi effect als de kaarsjes branden!Bij Smartphoto kun je genoeg ander moois vinden. Neem snel een kijkje, want voor de december maand vind je er ook vast nog wel een geschikt kerstcadeautje! Zoals een spel Uno met foto’s, een bedrukte broodtrommel of natuurlijk een fotoboek met de mooiste herinneringen!


Ik wens jullie hierbij alvast fijne feestdagen!


Likes

Comments