De Lente komt eraan met Snurk Amsterdam!

Zoveel zin in, weer lekker naar buiten. Het dikke dekbed van het bed af, ook fijn!

De nieuwe collectie van Snurk Amsterdam is weer uit, en daar kan ik ook heel vrolijk van worden als groot fan. Ik heb de verzameling weer wat uit kunnen breiden. Moet zeggen dat het toch steeds weer lastig kiezen is hoor, want er is echt zoveel keus.


Voor op het bed heb ik gekozen voor de Pompom variant. In de slaapkamer wil ik niet te drukke prints op het bed hebben, en dan is dit een hele toffe optie! Een rustig kleurenpalet. En uiteraard met de superfijne stof en kwaliteit waar Snurk om bekend staat! Dan wil je niet meer anders.


De sleepwear collectie is ook weer een feestje! Tjee wat zitten er weer super printjes tussen. Zelf vind ik de versie met de kersjes echt zo cute! Te schattig. Voor de stoere boys (of stoere meiden) springen voor mij de orka’s en de skateboarden er echt uit. De orka variant is er trouwens ook in het roze, super! Maar goed, eigenlijk zijn ze allemaal weer mooi.


Hier kozen de meiden voor een zwarte versie. Lekker basic, maar ook super te combineren met de pyjama’s van Snurk die we hier al hebben. Dan is een zwarte versie echt makkelijk om te hebben.Verder stond op de lijst zwart witte streep met krabjes, deze vind ik ook zo leuk!! Stoer, maar wel met net even een leuk detail! En ook de stoere versie met de sneakers mocht niet ontbreken in ons sneaker huishouden! Zie hieronder hoe leuk te combineren.Mijn dochters zijn dan alweer wat ouder, maar ik vind de baby collectie wel echt super schattig! Wat moet dat lekker zitten! Kijk dan naar deze playsuits: Zo leuk!!


Ik ben echt benieuwd welke versie jouw voorkeur heeft! Op mijn Instagram pagina staat een supertoffe winactie, en ik kan vertellen….. Daar kun je echt wat leuks voor shoppen!


Likes

Comments