De tuin als een verlengstuk van mijn huis.

De eerste mooie momenten hebben we buiten alweer gehad in ons mooie landje. De tuin is aan kant, tegels zijn gedaan, schutting heeft een poetsbeurtje gehad en de kussens zijn van stal en liggen in de loungeset. Een heel aantal keren heeft de BBQ alweer aangestaan, al is dat geen unieke situatie. Die gaat het hele jaar wel aan. Maar het verschil deze keer was dat we het lekker buiten op hebben kunnen eten. De tuin is voor ons echt een verlengstuk van ons huis. Als de openslaande deuren openstaan, of als we naar buiten kijken dan zie ik wel een geheel met binnenshuis. Daardoor voelt onze tuin voor ons ook heel prettig.

Wanneer de eerste zonnestraaltjes tevoorschijn kwamen kreeg ik alweer de kriebels, hoe ga ik de tuin weer zomerproof maken en dus weer gezellig! De basis is goed, maar hier en daar wat bijwerken is fijn. Dat doe ik immers binnenshuis ook. Uiteraard kwamen er hier en daar wat nieuwe plantjes en potten. En vond ik nog meer leuks bij Flinders.


Aan onze steigerbuizen veranda koos ik dit jaar voor de oplaadbare lamp met de naam “Bolleke” van Fatboy. Ze branden een heel aantal uren, en zijn hierna op te laden met een usb kabel, hoe handig!

Ze zijn door middel van een knopje bovenop te dimmen in een paar standen. Heel fijn dus. Ik schat zo in dat er ook 1 mee gaat als we gaan kamperen. Door het snoer aan de bol zijn ze makkelijk te verplaatsen naar een ander plekje. Dat vind ik erg handig. Hier is gekozen voor een grijs snoer aan de lamp, maar ze zijn te krijgen in verschillende kleuren. Maar de kleur grijs is voor hier wel het mooiste!


De Edison lamp van hetzelfde merk vind ik echt een Eye catcher in mijn tuin, wow! Deze is ook helemaal te dimmen met een afstandsbediening. Van dit model zijn drie formaten, de kleinste heb ik in huis. Ik vind het model zo leuk, echt een knipoog naar de lamp bij mijn oma thuis. Ik denk zomaar dat jullie dit lampje veel voorbij gaan zien komen, zowel buiten als binnen!


Wij houden erg van borrelen en gezelligheid, ook buiten. We bleven maar heen en weer lopen met lekkers voor op tafel. De plat-o bijzettafel is echt een uitkomst. Het lichtgewicht metalen dienblad heeft namelijk een los blad, deze is bevestigd met een magneet. Dus dat betekent, blad vullen in de keuken en dan in een keer buiten zetten, en smullen maar! En doordat het blad er zo makkelijk af kan, en het onderstel in te klappen is, is het tafeltje erg goed op te bergen. Dat vind ik zelf erg fijn, gezien wij geen bergen met ruimte over hebben!


Vinden jullie het ook belangrijk dat de tuin aansluit bij de stijl in huis?

Kathelijne


Likes

Comments