Directlampen

In deze corona tijden hebben we meer tijd over om wat klussen te doen. Het lijstje wordt steeds langer. Ook het witten van de plafonds en de muren weer voorzien van een nieuw laagje verf stond op de planning. Zo fijn om alles weer even lekker op te frissen. Dit kunnen we inmiddels lekker afvinken van het lijstje!


En dat is dan meteen een goede reden eens te bedenken wat we nog willen veranderen. We hadden de verlichting in de keuken in een aluminium kleur. Maar dit was een goede reden dit te vervangen voor witte lampjes. De inbouwspotjes werden al vervangen en voor de muur en plafond spots ben ik wat anders gaan zoeken. En kwam hiervoor bij Directlampen terecht.


Zoveel keus dat ze daar hebben, daar is altijd wel wat te vinden. Wat ik makkelijk vind, is dat je kan selecteren op kleur, ruimte, materiaal enz. Dat scheelt je toch een hoop zoekwerk.
Al vrij snel hadden wij ons oog laten vallen op deze stoere witte spots met ledverlichting. Welke zowel aan plafond als aan de wand bevestigd konden worden. Precies wat we nodig hadden.


De zoektocht was dus vrij kort, maar zeer geslaagd. Er hangen er twee aan het plafond en dus ook twee zelfde lampen aan de muur. Ze geven erg mooi licht, en zijn ook dimbaar. Dat laatste vonden wij wel belangrijk. Met dimmen krijg je toch snel even de juiste sfeer die je wil hebben in huis. En het geeft zo’n rustige sfeer deze witte kleur.


Ik zag er ook nog toffe lampjes voor de slaapkamer voor op het nachtkastje, dus wie weet!


Voor vrijwel elke ruimte is er wel wat geschiktst te vinden.

Wij zijn blij! En het geeft door de witte kleur toch net weer even een andere sfeer, terwijl het een subtiele verandering is.

Ik ben erg benieuwd wat jij vindt van onze keus!


Likes

Comments