Een nieuw plaid!

ook in het paars” is de naam van een prachtige webwinkel, die vooral plaids en kussens verkopen. Toen ik de naam las, intrigeerde mij het meteen, waar zou die naam vandaan komen? Nou eigenlijk vrij simpel, Claudia van den Berg, eigenaresse van deze webwinkel heeft een sterkte voorkeur voor kleur in huis. En Paars in favoriet. Plaids en kussens worden in vele kleuren verkocht, en dus ook: “in het paars”.


Claudia is al jaren lang bezig met interieur producten, en ook het maken hiervan. Ze heeft dit meegekregen van haar moeder, die een fournituren winkel had. Hier leerde zij breien, borduren en zelf kleding maken.

Zij is van oorsprong Bioloog. Een combinatie van een fijn leven & daarbij ook oog voor milieu, duurzaamheid en herbruik van materialen is voor haar heel belangrijk. Soms verwerkt zij ook vintage stofjes en handgemaakte kussens. En zal ze verpakkingsmateriaal herbruiken voor het verzenden van bestellingen.

Zoals ik al eerder schreef, ze verkopen vooral plaids en kussens. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben wat je zoekt! In alle kleuren en maten.


Ik was op zoek naar een heel fijn warm kleed, die kon ik nog wel gebruiken met deze koude dagen. Zoals jullie vast wel weten ben ik niet zo erg van de kleurtjes, en was de keus snel gemaakt. Een lamswollen grijze versie. Heel basic zonder franjes eraan, maar wel met een mooi ingeweven blokjes patroon. Ik kan zeggen, wat is het een warm plaid! Kon ik wel gebruiken in ons best koude oude hoekhuis.


Het plaid is van het merk klippan, een Zweeds merk wat lamswollen kussens, plaids en babydekens maakt. Het is ecologisch geproduceerd, dus er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen bij de productie en de verwerking van de wol. Het dierenwelzijn staat hierbij ook hoog in het vaandel! Een concept wat dus helemaal aansluit bij de visie van Claudia!


Neem snel eens een kijkje bij ook in het paars. Er zit vast iets moois voor je bij!


Liefs Kathelijne


Likes

Comments

Marieke,

Wat een mooie plaid! Heerlijk voor in de winter en gezellige decoratie! Mooi gestyled weer! 😊 Groetjes Marieke van Sukhi.nl

www.sukhi.nl