Een nieuwe, stoere tussendeur

Wij hebben in ons huis al veel verbouwingen achter de rug. Zo heeft deur tussen de gang en huiskamer al meerdere plekken gehad, maar waar die nu zit gaat ie niet snel meer weg denk ik zo. Al even stond een stalen of staal look deur hoog op ons verlanglijstje om het af te maken.

Al snel kwamen we erachter dat er tegenwoordig echt mooie staal look deuren bestaan. Niet van echte te onderscheiden. De conclusie was dus snel getrokken, we gingen voor een houten versie. Dat kon ook gewoon in ons bestaande kozijn, wat ook veel werk scheelde. En niet geheel onbelangrijk, de houten varianten zijn ook een stuk beter te betalen!!

Bij Lundia ontdekten wij dat er enorm veel keus is aan designs. Zowel in zwart als wit. Ondanks dat ik erg van wit ben in huis wist ik zeker dat de deur zwart moest worden, een lekker stoere touch! Over het design hebben we even na moeten denken maar kwamen toch uit op de versie met 4 gelijke glaspanelen. Wij kozen voor helder glas, maar mat glas is ook een optie. Het fijne aan deze industriële deur is dat deze ook al afgelakt is.


Qua deurbeslag zijn er ook veel mogelijkheden die speciaal gemaakt zijn voor deze industriële deur. Wij wilden heel graag een rolsysteem met een handgreep. Dit maakt de deur net wat stoerder vinden wij! En super handig: de bewerkingen waren ook al gedaan! Dus na binnenkomst konden we hem gelijk afhangen.


Vanaf het moment dat de deur binnen was wist ik dat we de goede keus gemaakt hebben, zo mooi! De deur is ook echt van een zware kwaliteit. Moet wel zeggen dat het even wennen was omdat we nu zo de gang inkijken, dat wordt dus echt extra opruimen in de gang….


Ken jij Lundia al? Ik kende het met name van vroeger van de houten stelling kasten die wij vroeger thuis hadden, en nu overigens nog steeds bij mijn ouders in het kantoortje staan. Topkwaliteit! Naast de kasten die ze nog steeds verkopen hebben ze ook deze hippe deuren en hebben ze mooie vloeren in hun assortiment.

Ben heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe deur vinden?


Likes