Flinders

Terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Zoals elk jaar krijg ik aan het einde van de vakantie weer zin in nieuwe spulletjes in huis. Terwijl ik echt tevreden ben als we vertrekken….. ik heb altijd wel weer nieuwe ideetjes! Een soort van veranderdrang denk ik!

Lang leve de wifi op vakantie zeggen we dan maar. Als ik genoeg gelezen heb, dan ga ik lekker googelen. Zo kwam ik uit bij Flinders. Wow wat verkopen ze daar een prachtige merken met het mooiste design. Meubels van groot tot klein, met daarbij passende woonaccessoires.

Van Ferm Living stond de Plant box al heel lang op mijn wensen lijstje. Deze zou zo mooi staan bij het muurtje bij de keuken. Heb even twijfels gehad over de kleur, zwart of licht grijs? Maar het is de licht grijze geworden.


Alsof de Plant box gemaakt is voor dat plekje in huis! Ik had van Ferm Living wel verwacht dat het een mooi item zou zijn. Maar in het echt is hij echt nog veel mooier, zo enorm stevig!

Ik heb gekozen voor een bijpassende tray in het zwart. Deze bestaat er in een messing uitvoering en in het zwart. De tray is een metalen plankje wat je op de Plant box kan leggen. De tray vind ik zo leuk omdat je dan wat meer kan variëren met de Plant box door er bijvoorbeeld wat op te zetten.


De Plant box staat nu in huis met een plant. Maar ook zonder planten, met bijvoorbeeld boeken erin is deze erg leuk!


Van Hay blijf ik het DLM bijzettafeltje zo mooi vinden. Ik had er nooit bij stil gestaan wat de betekenis was van DLM. Maar dat betekent: 'don't leave me'! Het tafeltje heeft een handvat bovenaan, en is maar al te makkelijk mee te nemen. Hoe handig is dat, zelfs een beker thee kun je erop laten staan.


Ik koos voor de witte variant. En deze staat mooi te shinen naast mijn zwarte egg chair, waar ik graag zit!


Maar denk dat het tafeltje op veel plekken zal staan in huis! Zo makkelijk!


Ik ben weer helemaal happy met mijn nieuwe items!

Herkennen jullie die veranderdrang zo aan het einde van je vakantie? Zo ja, neem snel eens een kijkje bij Flinders!


Likes

Comments