Foto op houtblok

Weer terug van vakantie waar we weer mooie herinneringen gemaakt hebben. Die weken per jaar zijn waardevol voor ons, samen zijn en goed genieten. Ik hou erg van foto’s maken, en dit doe ik tijdens die weken ook extra veel. Mijn telefoon staat er vol mee.
Ik ben echt slecht in het maken van fotoboeken. Dat zou ik echt vaker moeten doen….. Maar lig al heel wat jaartjes achter!

Wat ik wel leuk vind is om zo af en toe de leukste kiekjes af te drukken voor in huis. Dat geeft dan net even die persoonlijke touch. Wel in het zwart wit, want ik hou niet zo van al die kleurtjes in huis.

Een foto afdrukken op een houtblok, ik had er echt nog nooit van gehoord! Dit kan dus bij fotocadeau.
Dit mocht ik dus eens uitproberen, en dat liet ik mij geen 2x zeggen. Was wel echt benieuwd naar het fotogeschenk.


Er is een keuze uit twee soorten hout. Bamboe of berkenplex. Ik heb zelf gekozen voor Bamboe, dit is iets strakker afgewerkt aan de zijkant. Berkenplex is wat grover van structuur.
Het hout zelf is 4 cm dik, perfect dus om ergens neer te zetten. Leek mij best handig, kan het fotoblok dus steeds ergens anders neerzetten.

Zoals ik al eerder aangaf heb ik gekozen voor zwart wit, omdat dit beter past in mijn huis. Ook heb ik gekozen voor een white wash laagje over de foto. Dit laagje zorgt ervoor dat het wit van de foto beter zichtbaar is, en dat noesten en nerven minder zichtbaar zijn. Kortom, de foto wordt er nog duidelijker op geprint. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met het resultaat.


Wat vinden jullie ervan? Ik vind het een echte eye catcher in huis! En ook een leuke tip om een foto kado cadeau te geven!!


Likes

Comments