Fundesign

De zomer vakantie in Frankrijk zit er weer op, helaas…..
We hebben het heerlijk gehad de afgelopen weken, maar het geeft ook altijd weer veel tijd om na te denken over van alles. Maar veelal toch wel over mijn huis. Ben echt wel tevreden maar er borrelt ook van alles op wat ik zou willen veranderen. Dus thuis komen is dan geen grote ramp, want dan kan ik plannen tot uitvoering gaan brengen.

Naast de keuken hebben we een “hoekje” in huis. Dat noem ik altijd maar mijn hoekje. Want het is niet functioneel maar wel leuk om te stylen. Al enige tijd had ik daar een bankje staan van steigerhout en steigerbuizen, deze heeft ook al eens een verfje gehad. Stond daar heel erg leuk, maar inmiddels was ik deze wel een beetje zat.
Maar wat dan? Vele opties heb ik doorlopen, maar het was het steeds niet helemaal. Op pinterest had ik al eens een foto voorbij zien komen van een aantal fatboy concrete krukjes. En dit leek mij echt de leukste optie voor op die plek!


En zo kwamen er dus krukjes binnen via fundesign.
En wat ben ik er blij mee! Ze zijn gemaakt van kunststof, lijken heel zwaar. Maar dat zijn ze dus echt niet! Eerder schreef ik al een blog over dit krukje, heb je dat gelezen? Zo op een rijtje lijkt het een geheel, maar het zijn dus 3 losse krukjes.


Er zijn van het zelfde merk ook zitkussentjes te bestellen. Echt in allerlei kleuren, keus genoeg dus! Ik heb gekozen voor lichtgrijs, een mooie kleur grijs al zeg ik het zelf.

Het is ook een fijne hoekje om eens lekker met de benen omhoog te gaan zitten met een boekje. Maar ook zonder de kussens erg leuk, dan is die nog makkelijker te stylen.

Wat vinden jullie van deze mini make over?


Wist je trouwens dat Fundesign nog veel meer moois te koop heeft? Kijk maar eens in hun mooie webwinkel. Naast fatboy ook mooie merken zoals Hay, Zuiver en Muuto..

Likes

Comments