Fundesign

Ja ik ben erachter! De herfst is wel mijn favoriete seizoen! (Liefst wel zonder regen.) De avonden die vroeg donker zijn, lekkere dikke trui aan. Plaidjes, dikke sokken en natuurlijk kaarsjes en lichtjes aan. Ja dat is wel aan mij besteed. Het in huis weer gezellig maken!Bij Fundesign kwam ik een te gave lamp/ vaas tegen van Zuiver, met de naam Reina. Ik had m nog nooit eerder gezien!

Wat ik al zei, Lamp/ vaas. Een bijzondere combi, maar het is echt waar!!!
Dacht ook wel even, eerst maar eens live zien!
Maar ik had m in mijn handen en dacht echt, zo gaaf!!


Middelste deel is de vaas. Gemaakt van matglas. Prachtig om een paar mooie bloemen of takken in te zetten. In het onderste betonnen deel zit een lamp. Wanneer je deze aanzet, met de vaas erop, wordt deze prachtig verlicht!

De lamp kent 3 standen, deze kun je onderop aanpassen.


Wanneer de bloemen op zijn, is het echt een stoere lamp om ergens te laten shinen. Dan plaats je de betonnen deksel op de vaas. En dan ziet niemand meer dat het ook een vaas is! Hoe leuk is dat!


De lamp is draadloos, en heeft een meegeleverde oplader. Hoe makkelijk is dat? Zo kun je m makkelijk verplaatsen naar een ander donker hoekje. Er is altijd wel een plekje wat iets meer licht nodig heeft.


Het bestellen bij fundesign verliep heel snel en makkelijk. Het is een overzichtelijke site. Ook had ik de lamp zeer snel in huis. Ze verkopen trouwens echt de mooiste merken, zoals Hay, Puik art, Normann Copenhagen en Ay Illuminate..

Kijk maar eens snel!


Likes

Comments

Karin
,
Wat een geweldige combi. Hoe verzin je nu zoiets als bedrijf. Ik zeg: top gedaan!
Casakatoo
Casakatoo,
Nou zeg dat wel! Ik was ook aangenaam verrast!
nouw.com/casakatoo