Fundesign & Muuto

Dol op mooie woonaccessoires. Ze zijn zo makkelijk om snel wat te veranderen en een andere touch aan een hoekje of ruimte te geven.
Er zijn zoveel mooie merken binnen interieurland! Zelf heb ik wel wat persoonlijke favorieten.


Muuto staat wel in dat rijtje! Het is een Deens merk, en ze hebben heel veel keus. Van kleine accessoires tot aan verlichting en meubilair. Wat mij zo aanspreekt is dat vaak wat simpele items zijn maar wel karakteristiek. Variërend van neutrale kleuren tot aan fellere kleuren.
De naam Muuto staat voor ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief.


Fundesign heeft een enorme collectie van dit mooie merk. En via deze mooie webwinkel heb ik een aantal mooie items besteld. Ik ga ze jullie laten zien!
De Muuto knoppen had ik al in mijn assortiment. Maar deze zijn ook in alle maten en kleuren daar te koop. Zelf heb ik ervoor gekozen 3 knoppen in een zwarte kleur op te hangen. Ik vind het een mooie match bij de zwarte deur. Mooi om deze kleur terug te laten komen op de muur.

Tegen datzelfde muurtje heb ik de toffe Plant box neergezet van Fermliving. Zo’n mooi item wat ik steeds weer op een ander plekje zet en anders decoreer!


De geweldige Muuto restore opbergmand stond al heel lang op mijn wensenlijstje. Buiten het feit dat ik m mooi vind om zijn eenvoud, is deze zo handig in gebruikt. Ik gebruik m voor mijn plaidjes, maar soms ook voor mijn tijdschriften. Zelf koos ik voor de grijze kleur.


En wat vind je dan van de toffe kandelaar: muuto Open Candelabra kandelaar?

Ik heb gekozen voor de witte variant, maar deze is er ook nog in het zwart en terracotta. Leuk met kaarsen erin, maar zonder kaarsen vind ik m ook al super om ergens neer te zetten!


En dan nog 1 van mijn favorieten, het platform dienblad. In de kleur grijs, maar ook deze is er in meerdere kleuren. Niet te groot, en makkelijk op verschillende plekken mooi te stylen.


Ik ben fan van dit merk!


Likes