Gaaaap hoofdkussens

Mijn oude hoofdkussen was er zo een die je bij elke draai in bed op moest poffen. Anders lag je echt in een kuil met je hoofd. Niet echt prettig.
Maar een zoektocht naar een nieuw hoofdkussen is niet zo makkelijk. Ze worden overal aangeboden, maar welke zijn nu echt goed en fijn? Dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Mijn zoektocht stopte bij Gaaaap!


Wat een mooi concept is dat! Ik kan jullie vertellen, stop met zoeken, hier verkopen ze ook jouw ideale kussen!
In eerste instantie dacht ik wel, hoe kan ik nu een kussen online bestellen zonder erop gelegen te hebben. Het leek mij toch het belangrijkste om een kussen te “voelen”. Het is toch erg belangrijk dat het lekker ligt en slaapt.


Maar ik liet mij overtuigen!
Hoe ging dit dan te werk?
Mijn man en ik moesten een vragenlijst invullen mbt het slaappatroon. Wat voor slaper ben je, slaap je op je rug of buik bijvoorbeeld. Zelf wil ik geen dons ivm allergie. Uiteindelijk kwam er voor ons beide een ander advies uit. Ik ben zelf een zij en buikslaper. Waardoor het kussen een andere dikte heeft. Mijn man slaapt op zijn rug en zij.


De (latex) kussens kwamen binnen, en ik schrok wel even hoor! Wat was mijn kussen dun, wel even wat anders dan ik had. Die van mijn man zag er wat aantrekkelijker uit, was toch wel een paar cm dikker dan die van mij.


Maar ik geef toe, vanaf het eerste moment dat ik erop ben gaan liggen ben ik om! Wat ligt dit lekker zeg, echt geweldig. Het grote voordeel is dat ik mijn kussen echt nooit meer op hoef te schudden. Het is een heel stabiel kussen en ook op mijn buik ligt het echt heerlijk! Nog geen moment hebben we hoeven wennen aan het kussen, dat zegt genoeg lijkt mij!


Zijn jullie op zoek naar een nieuw kussen? Ga dan vooral eens kijken bij Gaaaap . En laat je goed adviseren. Eigenlijk ben ik ervan overtuigt dat ook jij hier het ideale kussen kan vinden!En oh ja!

Ze verkopen ook hele fijne slaapshirts. Dus dat is 2x zo fijn slapen😴😴

Likes

Comments