Gallerix

Of ik nieuwe posters met lijsten uit wilde zoeken? Jazeker! Hiermee kun je snel en makkelijk weer een nieuwe verandering toevoegen. Al moet ik zeggen dat ik toch wel bij mijn stijltje blijf, en het al snel bij zwart wit blijft. Maar ook daarin zijn zoveel mooie keuzes!


Ik ben gaan speuren op de site van Gallerix . En echt waar, er is weer keus genoeg!! Wat ik zelf erg prettig shoppen vind, is dat je meteen kan selecteren op een stijl of kleur. Anders zie je helemaal door de bomen het bos niet meer!

En nog een pre is dat je meteen bij de poster een passende lijst aan kan klikken. Dat maakt het toch allemaal net wat handiger!


Zoals gezegd koos ik voor zwart wit beelden, met teksten. Heel basic maar daar hou ik wel van.
Maar uiteraard is er zoveel meer keus!


Persoonlijk vind ik bij de Abstracte posters . ook een heel aantal mooie items. Deze zijn ook vrij basic maar net met een klein beetje meer kleur.


Wat ook heel leuk is, dat zijn de Geboorteposters . Deze kun je personaliseren met naam, geboortedatum en nog meer persoonlijke gegevens of een kleine tekst. Leuk voor op de babykamer of om cadeau te geven!


Ook kun je een soortgelijke poster bestellen alleen dan van plaatsen/ steden. Ook deze kun je personaliseren. Leuk om zelf in huis te hangen van een plek die belangrijk voor je is. Maar ook een mooi verhuiscadeau!


De Keep it simple poster bestelde ik lekker groot, zo simpel maar zo tof!

Ik bestelde er meteen wat witte lijsten bij. Ze zijn echt mooi wit van kleur, en van hout. Het werd even kiezen waar ik ze neer zou gaan zetten. Maar ik denk dat ik ze voorlopig lekker blijf schuiven. Ze staan mooi in de huiskamer, maar ook in de slaapkamer mogen ze af en toe wel even shinen!


Ben jij van team zwart wit of hou je meer van kleur?

Likes

Comments