Goedslapen.nl

Onze slaapkamer gaat binnenkort een mini metamorfose ondergaan. Ik heb er leuke plannen mee, maar ik moet nog even geduld hebben, wat ik natuurlijk reuze lastig vind! Geduld is niet mijn sterkste kant……
Daarom ga ik m gewoon vast wat gezelliger maken. Mijn favoriete kleuren in huis zijn toch echt grijs en wit. Heel basic en rustig. Ik merk dat ik dat het minst snel zat ben. Zo ervaar ik dat in het hele huis, en dus ook in onze slaapkamer. Want daar is rust toch ook wel erg prettig!


Wat ik echt miste in onze kamer is een mooie sprei op het bed. Dit maakt een slaapkamer toch echt wat meer af. Van het merk Kaatamsterdam had ik een hele mooie gezien met een wafeltjes patroon erin. Met de naam Rosalinde. Ik twijfelde heel erg of ik voor grijs of wit zou gaan. Maar de keus is gevallen op de witte variant. Deze bestelde ik bij Goedslapen.nl. Een winkel met keus genoeg als het gaat om slapen. Veel keus uit mooi bedden- en badgoed. Maar ook kun je er terecht voor dekbedden, kussens en zelfs bedden.


Een hele snelle service, had het sprei binnen korte tijd in huis. En wat is die mooi. Het wafel patroon is live nog zoveel mooier. Qua dikte is deze ook mooi, kan mij zo voorstellen dat ik er met een warme zomer ook lekker onder zal slapen!


Hebben jullie een sprei op het bed? En dan puur als decoratie of lig je er ook lekker onder?

Ik ben er in ieder geval blij mee! Het geeft echt een fijne sfeer!

Neem je ook een kijkje op de site van Goedslapen.nl!


Likes

Comments