Goodmorning dekbedovertrek

We gaan alweer een klein beetje richting het najaar! Wat vliegt het jaar toch weer voorbij…..
Ik ben echt een vier seizoenen mens. Elke periode heeft wel weer wat vind ik... De periode die eraan komt is weer prettig om het binnen fijn te maken, lekker cozy en warm op de bank of in bed.


Onze slaapkamer is net als de rest van het huis ook licht ingericht, heel rustig. Daar voelen wij ons toch het prettigste bij. Een houten vloer en veel wit en grijs.
Ik ben echt dol op nieuw beddengoed. Het liefst zo basic mogelijk, dat past toch het mooiste in deze sfeer.
Wit met eventueel een tikkie zwart erin. Maar helemaal wit vind ik ook zo mooi. Niet alle witte hoezen vind ik mooi, moet echt wel mooie goede kwaliteit zijn.Ik bestelde een nieuwe witte hoes bij Goodmorning dekbedovertrek.
Een hele overzichtelijke webwinkel, met behoorlijk veel keus.
Mijn keus was snel gemaakt, echt een mooie witte hoes. Niks geen poespas, maar gewoon effe wit. Hoe mooi is dat!

Het bestel proces verliep heel vlotjes, en de volgende dag lag het pakketje al in de bus! Wow wat een snelheid! Het was heel mooi verpakt.


En wat ben ik er blij mee, precies wat ik had gehoopt. Echt een mooie stevige kwaliteit. Zoals ik al eerder schreef, het is een echt effe witte hoes. De hoes is afgewerkt met een jeans naad.
De stof is echt fijn zacht. En ik kan nu al zeggen, dit wordt onze favoriete hoes! Wat slaapt deze fijn zeg! En wat ook zo fijn is….. de stof is gedeeltelijk strijkvrij! Wanneer je de hoes ophangt na het wassen komt deze redelijk glad op het bed te liggen! Hoe fijn is dat voor iemand die echt een hekel heeft aan strijken.


En omdat ik zo tevreden was met deze hoes heb ik m ook nog voor mijn dochter besteld. Zij is er ook heel blij mee!!


Mochten jullie nog nieuw beddengoed zoeken, neem zeker even een kijkje bij Goodmorning dekbedovertrek. Er zit vast wat moois voor je bij!


Likes

Comments