Hiep Hiep Hoera

Het is weer feest, onze jongste alweer 11 jaar. Versieringen in huis horen daar natuurlijk bij. Ik kan dan altijd wel een beetje los gaan. Maar het moet wel in 1 style blijven anders wordt het een rommeltje. Mijn huis is heel licht ingericht zonder echt een kleur. Maar ja het is haar feestje, dus dan pas ik mij wat aan.
Het wordt roze, dat is nog steeds wel haar favo kleur. Het liefst nog met een zwik aan glitters erbij en een hoog flamingo, donut en unicorn gehalte. Nou daar kan ik wel wat mee!


Bij jetjes en jobjes kon ik mijn lol op! Van de eerste blik op deze website werd ik al zo vrolijk. Echt een heel hippe goed gestylde webwinkel. En echt alles, maar dan ook alles is daar leuk! Het voelde echt even alsof ik door een virtuele snoepwinkel liep. Hebberig werd ik er van….. En het gevolg was dat er steeds meer in mijn mandje verdween….


Wat heb ik uiteindelijk gedaan?

*Allereerst een goede basis voor de taart die ik zelf maakte. Omdat de taart roze was, koos ik voor een witte taart platteau. Gemaakt van melamine, echt heel stevig. Sowieso vond ik wit wel makkelijk omdat dit met elke volgende gelegenheid iets neutraler is hier in huis.


Voor op de taart een grote “Happy birthday” kaars. Deze werd natuurlijk aangestoken en mocht zij uitblazen, dat hoort erbij.

Kaarsjes met donuts & flamingo’s kreeg ik binnen. Hoe schattig zijn die! Serieus zonde om aan te steken!


Een glitter zilveren driehoek slinger, toch een tikkie glitter voor madam. Net als de tasselslinger met een holografisch printje. Dit geeft toch wel echt een ultiem feestgevoel, zeg nu zelf!


*Echt een te gekke roze “PARTY” ballon.


*En dan nog deze twee kleuren roze waaiers.


*Uiteraard konden roze ballonnen niet ontbreken in dit plaatje.


Leuke reacties hebben wij gehad op de versieringen, en het belangrijkste was: Madam was ook zo verrast door alle mooie versieringen.
Het was weer een fijne verjaardag!

Zijn jullie ook zo enthousiast over alle versieringen? Neem snel een kijkje bij jetjes en jobjes !


Likes

Comments

Brigitte ,
Hoi lieve casakatoo, want een ontzettende leuke blogpost, we gaan er gewoon van blozen, echt heel erg leuk. Dank je wel en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met de jarig Jet! Liefs, Jetjes & Jobjes
www.jetjesenjobjes.nl