House of products

Ook de kamer van de jongste was aan de beurt. Haar kamer was nog echt leuk, maar ze wilde iets meer rust op haar kamer. Er zaten bijvoorbeeld witte muurstickers in de vorm van stippen op haar muur. Leuk! Maar die was ze wel een beetje zat. Ook de roze details mochten wel verdwijnen. Ze wilde rust, net als bij haar zus!


Grijs, wit en een zwart detail. Dat is het geworden!
De muur heeft een make over gekregen waar eerder de stippen op de muur zaten. En het resultaat is super! Leuk om de kamer dan wat aan te kleden met accessoires. Bij house of products mocht ik wat spulletjes bestellen.


Om het opgeruimd te houden, werd de eerst keus een grote zwarte paperbag . Waar al haar plaidjes, pyama en knuffels in kunnen. Ziet er leuk en meteen netjes uit!


Madam is een echte freubelaar. Brengt heel wat uurtjes achter haar bureau door. Handletteren is erg favoriet. Deze grijze storagebox is meteen handig om haar kunstwerken in op te bergen op haar bureau!


En verder kozen we voor een leuke lichtgrijze box met leuke wenskaarten! En een te gek stickerboekje met stickers en cadeaulabels erin! Perfect voor een meisje die wel fan is van dat soort freubels! (En mama vindt dat natuurlijk ook wel leuk😉)


En natuurlijk mogen mooie notitie boekjes niet ontbreken op haar bureau. Altijd handig om wat krabbels in te zetten.


Allemaal leuke spulletjes! Ik zou zeggen, neem daar maar snel eens een kijkje: house of products!


Likes

Comments