Jetjes en jobjes

Een jarige in huis! En nog wel 16 jaar, sweet sixteen. Is toch ook weer een bijzondere leeftijd. Helaas kon het grote feest met vrienden niet doorgaan op de manier zoals ze wilde. Maar het is in etappes gevierd met een lekkere high tea voor een deel van haar vriendinnen en voor een ander deel een feestje in de avond. En ik kan niet anders zeggen, dan dat dit erg geslaagd was!!


Ondanks dat alles wat anders liep, hebben we er alles aan gedaan om dit alles te laten slagen. En bij een mooi feestje horen natuurlijk supertoffe versieringen!! Wit, goud, zwart en een beetje roze waren de kleurkeuzes.


Ik moet zeggen dat het niet makkelijk is om net even wat leukere versieringen te vinden. Het is veel van hetzelfde. Maar ik kwam uiteindelijk uit bij Jetjes en jobjes.
En tjee! Wat hebben ze daar veel keus! De website zelf is echt een soort van snoepwinkel, echt zo mooi! Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het daar wel.


Uiteindelijk bestelde ik daar een aantal items. Uiteraard in de juiste kleuren..
Als eerste een slinger in de goudkleur met losse cijfers, en een vaste tekst met: let’s celebrate. Deze is d.m.v. een touwtje aan elkaar vast te rijgen. Zo is deze slinger dus leuk om elk jaar weer aan te passen en dus op te hangen.


Een vlaggetjes slinger in de kleur zwart zat er ook bij. Ook deze moest ik zelf in elkaar zetten. Ik koos ervoor alle vlaggetjes te gebruiken, maar je kan er ook voor kiezen deze iets korter te houden wanneer dat beter past.


Aan de wand heb ik een “Backdrop streamer” gehangen in de kleuren goud wit. Dit is een koord wat ik tussen twee spijkers heb gehangen. Maar daarover heen allemaal slierten wat dus echt een tof effect geeft! Daarboven heb ik een set ballonnen gehangen in dezelfde kleuren.


Het resultaat was echt geslaagd, veel complimenten gekregen.

Neem vooral eens een kijkje op de site. Ze hebben niet alleen leuke dingen voor verjaardagen, maar ook veel leuks voor bijvoorbeeld bruiloften, geboortes enz.

Tip: kijk ook eens naar de “Mix it up gold collectie”. Echt super!

Enne…… Ook in deze corona tijd is het leuk om met een aangepast feestje het huis leuk aan te kleden!

Likes

Comments