Kick collection

De tuin! Wat kan ik daar toch van genieten. Inmiddels hebben we de tuin zomer proof gemaakt. De schutting heeft weer een nieuw laagje witte verf gekregen. Er staan weer wat nieuwe plantjes in de tuin, waardoor die al best groen is. En het wat aangekleed met posters en kussentjes.


Als het eenmaal mooi weer is, leven wij echt veel buiten. Koken doen we in onze buitenkeuken, en eten aan de tafel buiten of zitten met een makkelijk hapje in de loungehoek. De eettafel hebben we weer het jaarlijkse opschuurbeurtje gegeven waardoor die er weer mooi uit ziet. De stoelen die we er omheen hadden staan waren ooit onze oude eetkamer stoelen. Nog steeds mooie strakke stoeltjes. Maar we wilden om het af te maken, graag witte stoelen. Al dat wit geeft de tuin echt een fijn Ibiza stijltje. Als het zonnetje erop schijnt geeft het ons echt een vakantie sfeertje.
Binnen hebben we aan de eettafel ook witte stoelen, en ik vind het zo tof dat deze style nu doorgetrokken is naar buiten. Het is nog meer 1 geheel geworden!


Van Kick collection mocht ik gave tuinstoelen uitzoeken. Er is een keuze uit verschillende kleuren, maar we hebben voor hier uiteraard gekozen voor wit! De naam van dit stoeltje is Indy . Het zijn halfronde stoeltjes gemaakt van kunststof. In het kunststof zitten gaatjes, waardoor er dus nooit water op de stoelen blijft staan, zo fijn! En bovendien, ze zitten ook nog eens lekker!!


Kick collection heeft naast deze toffe tuinstoelen een hele collectie aan binnen stoelen, welke ook echt prachtig zijn! Ook verkopen ze nog vele andere mooie items voor in huis. Zeker eens gaan kijken!

Hoe vind jij de witte stoelen aan mijn buitentafel staan?


Likes

Comments