K&K&K

 Onlangs schreef ik voor Gigameubel weer een blog!

Hier kunnen jullie deze ook meelezen!


Kusssens, Krukjes en Kaarsenstandaards

Hebben jullie ook iets van een “tic” in huis? Nou ik wel hoor!!
Ik kan geen genoeg krijgen van kussens, krukjes en kaarsenstandaards! Steeds zie ik weer leuke nieuwe items! Terwijl duidelijk mag zijn dat er ergens een grens is als het gaat om hoeveelheden……..Kussens:
Ooit……. Had ik geen kussens op de bank! Was alles best steriel bij ons in huis als ik terug kijk. Toen ik eenmaal doorhad dat een kussen in de bank echt veel meer sfeer geeft, was ik niet meer te houden! Nu liggen er genoeg, en moet ik soms echt een beetje stapelen om plek te maken om te gaan zitten! Qua kleur hou ik het wel vrij basic, wit/ creme/ grijs en zwart. Hoewel ik er nu ook 1 roze kussen heb liggen!Kaarsen standaards:
Het hele jaar door heb ik kaarsen staan. Met alle donkere dagen brand ik veel meer kaarsen dan de rest van het jaar. Maar ze staan er wel. Over het algemeen kan ik best makkelijk dingen in huis weg doen, maar aan de meeste standaards ben ik wel gehecht. En wissel dan zo nu en dan wat om, maar ik blijf mijn favorieten houden. Regelmatig vul ik mijn collectie aan met weer een mooi nieuw exemplaar, en daar kan ik heel blij van worden!Krukjes:
Ook op krukjes ben ik dol! Makkelijk bij de tafel om te zitten wanneer we meer eters krijgen dan het aantal stoelen aan tafel. Maar ook zo fijn en leuk als bijzettafeltje of ik zet er 1 in een hoekje met een plant ofzo erop. Ik heb een heel aantal krukjes, in allerlei kleuren en maten. Deze wissel ik ook regelmatig met elkaar af. Van de zomer neem ik ze ook mee naar buiten, want ook daar staan ze zo leuk!Ik ben heel erg benieuwd wat jullie “tics” zijn in huis!!
Tot snel!


Likes

Comments