Knit factory

 
De herfst doet inmiddels goed zijn best buiten. Ik breng net als half Nederland een stuk meer binnen door, en de Corona tijden zorgt hier ook wel voor. En als we dan toch meer binnen zitten, dan moet het nog aantrekkelijker gemaakt worden. Ik zie om mij heen wel dat hier meer mensen “last” van hebben. Het is toch fijn als het extra gezellig is dan in huis! Lekker cocoonen! Love it!
 


Knitfactory heeft echt de perfecte ingrediënten om hier de mooiste items voor in huis te vinden. Ze hebben echt van alles om het binnen nog fijner te maken.
Een heel breed assortiment aan keuken en bad textiel. Handdoeken, theedoeken, badjassen en keuken schorten. Maar ook bijvoorbeeld mooie dekbedhoezen.


Ook voor jezelf hebben ze mooie dingen. Lekkere warme sjaals, vesten en mutsen. Veelal in de mooie breipatronen. Leuke tips voor de Sint denk ik zo!


En uiteraard heel veel moois voor in huis. Bijvoorbeeld mooie en vooral ook warme plaids in allerlei kleuren en materialen. Dit zijn top stylingsitems, maar ook perfect voor een cozy avondje op de bank. Gezien wij een ouder huis hebben, en dus kouder, zijn dit onmisbare items!
Zelf koos ik voor het Joly gebreide plaid in de kleur lichtgrijs. Lekker warm door het wol wat erin zit.


Deze serie heeft ook bijpassende kussens, in verschillende maten. Kussen James is ook echt een mooie match bij de Joy serie. Deze heeft een zwart leren achterzijde en de voorzijde heeft een beetje een vintage uitstraling vind ik. Net even wat anders maar minstens zo mooi.


Zoals je dus kan lezen, genoeg keus! Zou vooral een kijkje gaan nemen.
 
Via mijn Instagram pagina kun je meedoen met een winactie om shoptegoed te winnen!
www.instagram.com/casakatoo
 

Likes

Comments