Knitfactory

Zoals de meeste mensen inmiddels wel weten hou ik zo van deze periode. Kan echt zo genieten van het lekker cozy binnen zijn en genieten van de donkere dagen. Voorwaarde is wel dat ik het natuurlijk zelf gezellig maak! Buiten de kaarsjes, kopjes thee hoort natuurlijk ook een heerlijk warm plaid met kussentjes om jezelf lekker in weg te laten zakken.


We wonen in een jaren 50 hoekhuis. Daar wonen we met veel plezier, maar het kan in de winter zo koud zijn! Ondanks de vloerverwarming is een extra laagje op de bank echt nodig. Daarom liggen er zeker in de winterperiode standaard een aantal plaids te wachten op ons. En dan heb ik het echt over de lekkere warme versies. En ik kan je vertellen, die echte ultieme warme versie heb ik gevonden bij de Knitfactory. Het plaid heeft aan de achterzijde een heerlijke lekkere fleecelaag. Zo fijn en vooral warm.


De buitenzijde is een gebreid stofje in de kleur licht grijs. Het fleece kleurtje is net een tintje lichter.
Ik kan je vertellen, het is nu echt vechten om deze plaid.
Het gaat om het plaid LYNN, en is verkrijgbaar in een aantal kleuren. Ook heeft deze lijn bijpassende kussens. Hier heb ik een zelfde kleur grijze en een beige kleur kussen van binnen gekregen. Ik vind het echte eye catchers op mijn bank! Wat ik een leuk detail vind, is dat er een mooi stoer label op de stof zit. Dat maakt het geheel net nog wat aparter.


De knitfactory is een webwinkel welke allerlei toffe items met een breisel verkopen. Van sjaals, vesten tot aan plaids en kussens. Maar bijvoorbeeld ook dekbedhoezen met een gebreide rand erin. Heel hip moet ik zeggen!
En echt zoveel keus!
Ik zou zeggen, neem eens een kijkje! En zit vast wat voor je bij.


Likes

Comments