Kurk 24

Mijn oudste dochter is alweer 14 geworden! Time flies!
Haar wens was toch wel een beetje dat haar kamer aangepast zou worden. De plannen waren eerst heel groots, maar dat hebben we nog maar even uitgesteld. Maar zo hier en daar haar kamer wat opknappen was wel een goed idee.


Zij is ook erg van het stylen en veranderen van haar kamer. Ze heeft zelfs, net als haar moeder een eigen “interieur account” op instagram waar ze plaatjes deelt van haar kamer. Tja van wie zou ze het hebben??


Ze weet dus ook wel een beetje wat ze wil. Het vooral heel rustig en opgeruimd houden, daar voelt zij zich erg prettig bij!


De muren werden voorzien van een nieuw laagje witte latex. En twee kleine stukjes muur kregen een nieuw stukje behang. Haar witte inbouwkast werd weer mooi wit.


Boven haar bureau had ze plankjes hangen om lijsten met posters op te zetten. Dit was ze wel een beetje zat. Dus er moest iets nieuws verzonnen worden voor op die plek.
Na wat zoeken en rond vragen kwam ik op het idee om haar muur te beplakken met kurk.


Zodoende kwam ik uit bij kurk24.

Daar bestelde ik een rol met kurk van 1 cm dik.

Het opplakproces is prima te doen. Maar je moet wel echt met z’n tweetjes zijn.

Met de lijm spuitbus, die we erbij bestelden, spoten we zowel de muur als het kurk in. Daarna heb je weinig tijd om het tegen de wand te plakken. Want de lijm heeft een beren sterkte werking!


Nadat het kurk goed vast zat op de wand, hebben we deze een witte laag latex gegeven. Dit geeft voor op haar kamer toch een rustiger beeld.

En wat is het gaaf geworden!


Ze kan nu echt aan de gang gaan met posters kaartjes enz. De bijgeleverde push pins zijn zo leuk!!

De clips zijn erg makkelijk, deze prik je zo in het kurk, en aan het knijpertje kun je dan van alles hangen.


Mijn dochter is echt heel erg blij met deze verandering. En ik moet zelf ook zeggen dat het een hele geslaagde verandering is!

Wil je ook zo’n gave wand? Of eens bekijken wat er voor mogelijkheden zijn met kurk? Kijk dan snel bij kurk24. Je kunt er meer mee dan ik had bedacht, echt heel leuk!


Likes

Comments