Maatstudio


In 2007 hebben wij een brede dakkapel gekregen op zolder. Hier is onze oudste dochter toen gaan slapen. Het is echt een hele mooie ruime ruimte geworden op zolder. Alleen wat altijd lastig is geweest, zijn de gordijnen. Dit omdat het kozijn tot aan het plafond is, en dan vallen er al een aantal soorten aan raamdecoraties af. We hebben toendertijd gekozen voor gordijnen. Eerst roze en later grijze welke verduisterd waren. Dit was echt een prima oplossing.


Maar ze wordt wat ouder, en ze wilde heel graag een groter bed, en deze kon alleen maar aan de andere kant van haar kamer. Wat overigens een prima plek is, maar daar stond haar bureau. Kortom, de kamer moest gaan veranderen. Een nieuw bed, en bureau naar een nieuw plekje. Alleen dan kwam dus het volgende probleem naar voren: dan hingen de gordijnen tegen haar bureau aan. Dat is niet echt prettig.

Dus de zoektocht naar een nieuw gordijn kwam op de proppen. Een aantal jaar later, dus wellicht ook heel wat nieuwe mogelijkheden.
Ik kwam uit bij Maatstudio. Daar heb ik mijn “probleem” voorgelegd en gevraagd of ze mij konden helpen. En dat was zeker het geval. Ze hebben goed de situatie bekeken dmv foto’s die ik stuurde en aangehoord. Het advies waren plisse gordijnen, met het topdown systeem. Het kozijn heeft ook nog eens twee Draaikiepramen, en deze plisse’s passen daar perfect in! Deze ramen zitten aan de zijkant van het kozijn en zijn omhoog en naar beneden te doen via een handvat. Het grote raam in het midden heeft een koordsysteem aan de zijkant gekregen.


Nadat de maten meerdere keren gechecked waren van beide kanten, is de offerte opgesteld. Er is gekozen voor een witte verduisterende stof met een honingraat, dit worden ook wel dupligordijnen genoemd
Hier en daar moest er wat aangepast worden, maar dat was geen probleem. Het contact verliep heel erg prettig.

De plisségordijnen kwamen na een korte periode binnen, netjes en stevig verpakt. Eerlijk gezegd vond ik het best spannend. Is het meten wel goed gegaan, of is er toch ergens iets niet goed gegaan, en dan zitten we met gordijnen die niet passen. Maar dit kwam helemaal goed, ze pasten perfect. Wat hangen ze nu mooi. Ook zijn ze echt donker. Kortom: heel erg blij met deze keuze!

Dit is echt de perfecte oplossing waar wij al even naar op zoek waren!!

Likes

Comments