Natural Fencing

Er heeft een kleine verandering plaats gevonden in onze achtertuin. Maar wel met een groot effect vind ik zelf!


Jarenlang hebben wij een groot konijnenhok gehad in onze tuin. Helaas leven deze beestjes niet meer. En hebben we het besluit genomen dat er geen nieuwe konijnen meer gaan komen. Het hok is weg, en er kwam opeens een ruimte vrij in de tuin. Gezien we waarschijnlijk volgend jaar de tuin helemaal willen aanpakken wilden we niet iets “groots” gaan veranderen.


De wens was dus iets wat zo de schutting kon bedekken. Mijn oog viel op bamboematten bij Natural Fencing welke eigenlijk binnen no time tegen onze schutting aan bevestigd konden worden. Super simpel, maar dit geeft meteen een hele andere sfeer. En niks meer te zien van de basic schutting.


Wij hebben gekozen voor naturel bamboematten van 180 hoog. Maar deze zijn er ook bijvoorbeeld ook met een zwarte gloed erover. En ook in verschillende maten leverbaar!
En dan zijn er naast bamboematten ook andere opties zoals:
wilgenmatten
boomschorsmatten
rietmatten
heidematten


Elke variant geeft weer een hele andere sfeer geven. Wij hebben dus gekozen voor een lichte wat stoerdere optie met stokken welke gemiddeld 2 cm omdat we dit het beste vinden passen bij de rest van de tuin.


Ik ben heel erg benieuwd wat jij vindt van deze mini make over!

Wat nog een leuke tip is: ze hebben sinds kort een nieuwe webwinkel: Rietmatten.nl !


Likes