Nieuwe buitenkussens!

Elk jaar is het weer zover. De zon begint met schijnen in het voorjaar, en dan komen de voorjaars kriebels. De tuin wordt dan ook weer lekker onder handen genomen. De schutting wordt weer even fijn gepoetst, het loungeset wordt weer netjes op z’n plek gezet. De kussens die hierin horen worden van het zoldertje in de schuur gehaald. Gezellig, kommaar op!

De kussens die in het loungeset horen zijn mooi antraciet. Maar dit jaar wilde ik dit wat meer opfleuren. Ik kwam bij de tuinkussenshop uit.

Wat een keus aan leuke buitenkussens zeg! In alle kleuren, prints en formaten die je je maar kunt wensen.


Gezien ik natuurlijk niet van de kleur ben, is mijn keus gevallen op wat meer neutrale kleuren & print.
Een lichtgrijze met een bloempatroon van Hartman . Een grote grijze ook van dit merk. En van het merk Madison twee linnen kussens.


Ze liggen mooi in het loungeset, maar leg ze ook graag in de hangstoel of zwarte draadstoel.


Het voordeel van de kussens is dat ze gewoon buiten kunnen blijven, weliswaar onder de hoes van het loungeset wanneer het echt hard regent.


 Ben jij ook zo enthousiast? Neem dan snel een kijkje in de webwinkel!


Likes

Comments

Marieke,
Wat een mooie kussen, Kathelijne! Prachtige zithoek 😊 Hopen dat Nederland veel mooie dagen krijgt, zodat je er veel van kan genieten.

Groetjes Marieke van Sukhi.nl
www.sukhi.nl
Merel,
Schitterend artikel! Zelf was ik laatst op zoek naar tuinkussens voor op mijn loungeset, ik kwam toen uit bij https://www.merelinwonderland.nl/kussens/outdoor/. Ook erg leuke kussens voor een mooi prijsje. Wel een andere stijl, maar zeker bijzonder!
www.merelinwonderland.nl/
Casakatoo
Casakatoo,
Dank je wel! Ik ga daar ook eens een kijkje nemen!
nouw.com/casakatoo