Nieuwe raamdeco van Tuiss

Van het een komt het ander, en dus was de raamdeco aan de beurt.
Al jarenlang zijn wij blij met onze plissé aan de voorkant van het huis. Het gaat om een top down, bottum up systeem. Wij wonen op een hoek en hebben niet alleen een groot raam aan de voorzijde, maar ook een raam aan de zijkant. Zo af en toe kunnen kiezen of je wat minder inkijk wil is dan wel heel fijn.

De donkergrijze variant die we hadden begon zo hier en daar te verkleuren en was dus zo langzamerhand wel aan vervanging toe. Of misschien was het ook wel een beetje dat ik toe was aan een ander kleurtje;).


We hebben gekeken naar de mogelijkheden van nieuwe raamdecoratie. Ook witte houten jaloezieën vonden wij erg mooi. Dit geeft ook een fijne sfeer in huis vind ik. Maar de mogelijkheden van de top down/ bottum up wogen toch zwaarder dan de houten versie.


Via Tuiss raamdecoratie heb ik staaltjes opgevraagd, dit waren er niet veel, want ik wist wel al, het wordt wit of lichtgrijs. De keus is er dan ook nog tussen licht filterend en verduisterend. Voor in de huiskamer was dat duidelijk, een beetje privacy is fijn, maar het moet wel licht blijven in huis! Wit dus!


Voor op de kamer van de jongste zijn we ook voor ditzelfde systeem gegaan, alleen dan wel de verduisterende versie. Zo heeft zij wanneer ze lekker met vriendinnen op bed zit, of achter haar bureau zit zelf de keus hoeveel inkijk ze heeft. Want ook hier hebben we een groot raam.
Voor deze ruimte hebben we ook gekozen voor wit. Leuk detail vind ik nu dat er vanaf de buitenkant twee ramen onder elkaar hebben met dezelfde raam decoratie. Een echte eenheid! Blij mee!

Zij hebben zoveel moois voor de kinderkamer! Neem maar eens een kijkje!


Tuiss is een website met echt zoveel keus als het gaat om raamdecoratie. Buiten het feit dat er zoveel keus is in kleur en materiaal. Hebben ze ook echt zo’n beetje alle raamdeco die je maar kan bedenken. Het bestellen gaat ook echt vrij makkelijk volgens de meetgids.

Wij zijn iig erg tevreden met onze nieuwe raambekleding. Ook het opmeten en bestellen ging heel makkelijk. Via de mail werden we goed op de hoogte gehouden van het proces.

Ik ben erg benieuwd wat jij ervan vindt!

En oh ja! Ze hebben momenteel een toffe winactie mbt de raamdeco voor de kinderkamer!


Likes

Comments