NoFruit

Heel blij zijn wij met het nieuwe lounge set! Wow wat staat ie mooi te shinen in de tuin. Om het af te maken, en het vooral ook iets aangenamer te maken wilden wij er uiteraard ook kussens in. Ik kwam uit bij Nofruit. Een webwinkel met echt alle keus als het gaat om kussens. Zowel voor binnen als voor buiten. En dan daarin nog alle opties van verschillende materialen, kleuren. En ook nog eens de optie voor alle maten. Nou als je hier niks kan vinden?


Allereerst hebben we wat kleurstalen opgevraagd. Voelen en live bekijken is toch wel wat fijner. Wat heel handig is, elk stofje heeft achterop een QR code, en deze linkt je door naar de website met alle informatie van de stof. Welke kwaliteit, kans op verkleuringen, regen bestendig enz. Er zijn standaard maten, maar ook kussens op maat. Wij wisten in ieder geval al wel dat we voor een donker grijze kleur wilden gaan. Heel veel mooie stofjes, maar de een voelde net wat fijner aan als de andere.

We hebben gekozen voor een donkere kleur met garantie dat het niet gaat verkleuren. En ook stof die wel tegen een buitje kan, ook best fijn als je net te laat bent de hoes over de lounge set heen te trekken.


De bank is 240 bij 240. We hebben voor zowel de zit als rugkussens gekozen voor een dikte van 10 cm. De rugkussens bestaan uit 8 losse kussens en de zitting uit twee lange en 1 vierkanten voor in de hoek. Het past perfect, en we kunnen echt niks meer zeggen dan dat we echt zo blij zijn!

Heel strak staat het, en het zit heerlijk!!


De kussens heb ik besteld via de bestel stappenplan die op de website staat. En dat is echt zo handig. Je loopt echt in kleine stapjes het volledige bestelproces door. En dan zijn er een aantal keuzes te maken. Een keus uit verschillende kussenvullingen, wij kozen voor “lekker zacht”. Uiteraard ook de kleur en kwaliteits keuze. Wij gebruiken de kussens vrij intensief, hebben daarom voor een luxe, effen stof gekozen. De Sunbrella solids, net even iets meer kwaliteit en garanties op bijvoorbeeld verkleuringen. Hierna was het een kwestie van de bestelling even goed controleren en op de bestel knop drukken. En kwamen ze binnen een paar weken netjes ingepakt binnen.


Ik zeg: Kom maar op zomer!!!

En mocht je nu wat zoeken aan kussens, neem vooral een kijkje bij Nofruit!


Likes

Comments