Pink gellac

Mooie nagels, wie droomt daar niet van? Ik dus wel! Heb geen stevige nagels, dus deze kunnen wel wat stevigheid en een mooi laagje gebruiken. En daar was dan de nieuwe Elegant Starterset van Pink Gellac. Enorm benieuwd naar de werkwijze, en natuurlijk naar het resultaat! Vandaag deel ik deze fantastische set vandaag met jullie!


Het is een luxe gellak starter set: compleet uitgerust zodat je elke dag echt met mooie nagels de deur uit kan gaan! In deze uitgebreide starter set zit een luxe pro ledlamp. Net even luxer dan de voorgaande lampen.
De premium startersets zijn verkrijgbaar in de varianten: Dynamic, Elegant en Uncovered.
Het verschil zit m in de kleurtjes die je erbij krijgt. Ik heb de Uncovered in huis, hierbij zitten wat rustige Nude kleurtjes. Dat past net wat meer bij mij dan al die fellere kleurtjes.


Deze starter set is erg leuk en vooral heel praktisch ingepakt. De box bestaat namelijk uit verschillende lagen. In elke laag vind je weer andere producten. Super origineel en ook nog eens erg goed over nagedacht. Het uitpakken alleen al is hierdoor echt een feestje!


Pink Gellac geeft je het gemak van 14 dagen lang mooie glanzende nagels die je zelf thuis kunt aanbrengen. Deze Pink Gellac Premium Starter set bevat alle producten die je nodig hebt voor een perfecte manicure en pedicure. In de uitgebreide handleiding krijg je een duidelijke uitleg over hoe je gel nagellak eenvoudig zelf aanbrengt en hoe je het weer kunt verwijderen als je toe bent aan een ander kleurtje.


Inhoud van de gehele set:• 1 x Pink Gellac Pro LED Lamp
Deze grote LED lamp schakelt automatisch aan zodra je je hand of voet in de drooglamp steekt. De lamp heeft vier antislip rubberen voetjes voor op tafel om te voorkomen dat deze weg zal glijden. De bodem is door de magnetisch bodem makkelijk te verwijderen, dit is ideaal voor het schoonmaken, en kun je dus hygiënischer werken. Hierdoor is het ook fijner met het drogen van teennagels.
De lamp is voorzien van 3 verschillende uithardt tijden, 30s/60s/120s. Door het kort aanraken van de aan-uitknop kies je de gewenste tijd.


• 1 x Kleur 105 Blush Orange (15 ml) is een nude gellak waarmee je een prachtige natuurlijke look creëert. Deze kleur is een goede basis voor gave Nail Arts. Blush Orange is een dekkende naturel tint, die je ook als basis voor een klassieke French Manicure kunt gebruiken.
• 1 x Kleur 166 Vintage Nude (15 ml)
Pink Gellac 166 Vintage Nude uit de Uncovered1 Collectie is een oud roze Vintage nude kleur.
• 1 x Kleur 168 Elegant Taupe (15 ml)
Pink Gellac 168 Elegant Taupe uit de Uncovered1 Collectie is een echte musthave, die zowel elegant als tijdloos is. Daarom mag deze kleur niet in jouw collectie ontbreken!
• 1 x Kleur 228 Creamy Mauve (15 ml)
Pink Gellac 228 Creamy Mauve is de trend kleur van dit moment! De gel nagellak heeft een crème finish. Een hele mooie toevoeging aan jouw Pink Gellac collectie.


• 1 x Pink Cuticle Oil (15 ml)
De Pink Cuticle Oil hydrateert en conditioneert de nagelriemen, stimuleert de groei.
• 1 x Pink Primer (15 ml)
De Pink Primer zorgt voor een betere hechting van de Pink Gellac.
• 1 x Pink Gellac Base Extend (15 ml)
Pink Base Extend is de nieuwe snel afweekbare base die er voor zorgt dat je gel nagellak langer blijft zitten zonder primer. Zorgt er ook voor dat de nagels extra verstevigd worden.
• 1 x Pink Gellac Ultra Shine (15 ml)
Deze gellac top coat die zorgt voor een extra diepe en langdurige gloss resultaat. Met de Pink Ultra Shine zijn de nagels nog beter beschermd.
• 1 x Pink Cleaner (100 ml) Voor een goede hechting en een langdurig resultaat is het belangrijk om de nagels te ontvetten met de nagellak cleaner.
• 1 x Pink Remover (100 ml)
• 50 x Luxe Nail Wipes
• 3 x Orange Woodsticks, dit zijn houten bokkenpootjes.
• 1 x Polijstblok
Met het Polijstblok worden de nagels op de juiste manier voorbereid.
• 1 x Nagelwiel, om de lakjes op uit te proberen.


Zoals te lezen is: een enorm complete set! Ik heb voor deze kleuren gekozen, maar uiteraard zijn er zo’n beetje alle kleuren van de regenboog wel te bestellen. En er zullen vast nog meerdere kleurtjes gaan volgen. Ook mijn tienerdochters gaan er veel plezier aan beleven denk ik zo!

In het boekje staan duidelijke instructies, en was het echt makkelijk om te doen!


Wat ik eerder al aangaf, mijn nagels zijn heel dun en scheuren snel. Heb de tweede keer ipv de base extend de rubber base gebruikt. Deze lak is wat dikker en meer elastisch. Voor mijn nagels is dit een hele fijne optie!Likes

Comments