Sealskin

Al een paar weken mogen wij genieten van onze nieuwe badkamer, wat een luxe!! De ruimte is niet groot, maar doordat we gekozen hebben voor o.a. lichte kleuren oogt het veel ruimer. Lichtgrijs op de vloer en alleen wit op de muren. Hier en daar een detail met zwart.

Ik mocht van Sealskin wat mooie producten uitzoeken om de badkamer aan te kleden. Dat was lastig kiezen, want ze hebben er zoveel moois. Wil heel graag de rust bewaren en het niet te vol zetten. Maar het is goed gelukt met deze mooie items.

De Brave serie is echt een toffe stoere serie. Met strakke vormen, maar met een speelse ribbelrand. Ik heb gekozen voor zwart, maar deze serie is er ook in het donkergroen en donkerroze.
De opbergboxen met deksel staan in mijn vakkenkast boven de wc. Nu zitten er watjes in, maar ook handig voor mijn oorbellen of haarelastiekjes. Fijn om ze af te kunnen sluiten, oogt een stuk netter! Van dezelfde serie staat ook de wc-borstel naast de wc.
Van de Brave serie zijn ook o.a. een tandenborstelhouder, zeephouder en zeepdispenser te koop.


Een andere mooie serie is de “mind”. Hiervan koos ik een pedaalemmer. Wit maar met een klein zwart detail. Deze past heel goed bij de andere mooie spullen van Sealskin die ik nu heb staan.


Op de vloer ligt de mooie badmat: “Pebbles”. Echt een lekkere dikke warme mat, zo lekker in ons toch wat koude huis. De kleur is off White, met een soort van stippen erop.
Dit maakt het tandenpoetsen toch net wat fijner!

Tegen de wand bij de wc staat een trappetje van de “Brix” serie. Vooral heel leuk om het af te maken. Staat heel leuk zo met een handdoek eroverheen. Kan ook als praktisch element. Maar ik hou het voorlopig even op een leuk stylingsitem! En wie weet verplaats ik dit trappetje nog wel naar andere plekken hier in huis!


Ik vind het leuk te zien dat met een tikkie meer zwart de badkamer meteen een ander sfeertje krijgt.

Sealskin heeft echt nog veel meer mooie series, mocht je nog wat zoeken, ga snel kijken!

Groetjes Kathelijne
www.instagram.com/casakatoo

Likes