Snurk


Yesssss mijn favoriete seizoen is weer aangebroken. De herfst!
Zoals welbekend maken we het dan binnen weer extra gezellig want we brengen heel wat meer tijd binnen door.


Ook duik ik vaak wat vroeger mijn bedje in wanneer het zo vroeg donker wordt. Het beddengoed van Snurk Amsterdam blijft toch favoriet. Het materiaal is zo fijn en zacht. Maar de printjes zijn ook zo leuk. Ik hou wel van een witte basis ondergrond, maar dan net even iets geks. Nou daar weet Snurk wel raad mee met de mooie fotoprints op de hoezen. In de nieuwe collectie zit de OWL print, hoe toepasselijk is deze in dit jaargetijde! Zijn toch net echte uiltjes op mijn bed!De macarons vind ik er ook zo zoet uit zien. Ik zou gaan voor de witte versie, maar deze is er ook met een roze ondergrond, die is vooral heel schattig!
Voor de stoer jongens is er nu ook een heuse gamer hoes, die vind ik ook echt geweldig!
En wat vind je dan van de paddenstoel op het dekbed zelf, en op de kussenhoes een echte kabouterpunt muts!! Echt weer geniaal bedacht!!


Een andere nieuwe print is de popcorn print . Om van te watertanden. Grote en kleine popcorn afbeeldingen. De 3 dames van dit huishouden hebben gekozen voor deze versie. De broek/ legging versie hebben we rustig gehouden door m met zwart te combineren. Dat is zo leuk aan dit merk, dat er ook veel mogelijkheden zijn. Deze print is er overigens ook in een nachthemd, hoodie, onesie en sweater dress.


De nachtkleding is er ook met opdruk van de macarons en gamer. Maar ook de James de teckel, de ballon gedraaide hondjes, rode lipjes en baseball zijn onder andere nieuw in deze collectie.


Ben erg benieuwd welke jouw favoriete print is!


Likes