Snurk

Voor de mensen die mij goed kennen, weten dat ik erg van de herfst hou. Uiteraard mag die regen weg blijven, maar het binnen gezellig maken daar hou ik wel van. Hier en daar wat veranderen, met een plaidje en een kop thee op de bank, zo fijn! Daar horen natuurlijk fijne huis pakken bij.


Ik blijf groot fan van Snurk. (En ik niet alleen, het hele gezin😉) Het zit zo fijn, lekker zacht en comfortabel. Uiteraard zijn de printjes natuurlijk ook te leuk. Maar ik vind het persoonlijk ook leuk dat er een aanvulling is gekomen met de zwarte en grijze effe versies. Dan heb je wel het comfort van Snurk, maar hoeft het niet zo op te vallen als je dat niet zou willen.


De nieuwe collectie kwam uit, en zijn natuurlijk meteen gaan kijken wat er voor mooie nieuwe versies bij stonden. En ik kan niet anders zeggen dat het weer originele prints zijn! Voor de jongens echt veel leuks zoals: de astronauten print en de ninja’s.


En voor de meiden vind ik de huispakken met tortilla chips, teckels en koala’s erg leuk! En uiteraard de printjes die wij inmiddels in huis hebben. De grijze met tennisballen, hoe leuk! En een lichte versie met een afdruk van Marokkaanse tegeltjes. Deze is er ook in een groen tint.


En uiteraard ook de zwarte versie hebben wij in huis.


Ook qua beddengoed zijn er weer super leuke nieuwe prints. Bijvoorbeeld die met de teckels, een Bretonse streep in roze of blauw. Of een zwarte met een wolken print.
Bij ons op bed ligt de “flower fields”. Wit met veldbloemen, de bloemen lijken net echt!


Wij zitten inmiddels in style op de bank!

Welke print vind jij nu te gek?
Via mijn Instagram pagina kun je nu shoptegoed winnen, superleuk toch! Neem snel een kijkje.

Liefs Kathelijne


Likes

Comments