Snurk beddengoed

Nieuw beddengoed, wie is daar niet gek op? En dan ook nog het liefst elke week een schoon bed, dat slaapt zo lekker! Voor mijn jongste dochter was ik nog op zoek naar nieuw beddengoed. Niet al te druk, maar een leuk detail is altijd leuk!


Ik kwam uit bij het Snurk beddengoed. Dat heb ik voor onszelf ook, en dat is echt een mooie kwaliteit! Het blijft zo mooi na het wassen. Er is zoveel keus. Voor de kleintjes de welbekende prinsessen, brandweermannen en astronauten. Daar wil toch ieder klein kind onder liggen! Daar zijn de meiden bij mij al te groot voor. Maar weet dat mijn neefjes dit nog wel echt te gek vinden!
Mijn dochter mocht van mij zelf uitkiezen. Heel veel vond ze al te kinderachtig. Ze is echt een dierenvriend, en vooral konijnen zijn echt favoriet. Daarom koos ze ook voor de Furry Friends. Een witte basic hoes, met overal walnoten. Op het kussen ligt een konijn met zijn pootjes over de hoes heen. Daarnaast nog een schattig eekhoorntje!De tweede werd de Candy blast. Een hoes echt vol met al het snoepgoed wat je je maar kan bedenken! Hopelijk wordt dat wel slapen, ipv snoepjes rapen! Je zou er acuut trek van krijgen!

Ik kan in ieder geval wel raden waar er over gedroomd gaat worden!Nu kunnen we lekker afwisselen, ben wel benieuwd welke favoriet gaat worden! Dit wordt in ieder geval lekker slapen de komende periode!

Kijk snel eens bij Snurk beddengoed! . Er is zoveel keus, voor zo wel groot als klein! En ik kan uit ervaring zeggen dat het zo mooi blijft! En uiteraard zo lekker slaapt!


Likes

Comments