Snurk horizontal wear

Het is alweer herfst! En ik geloof wel dat dit mijn favoriete jaargetijde is. De regen vind ik dan wel iets minder hoor. Maar ik hou wel van dikke truien, plaidjes en kaarsjes. En hierbij horen natuurlijk heerlijke huispakken. Na het douchen fijn verder relaxen op de bank en vervolgens zo je bed in kunnen rollen. Klinkt best ideaal toch!


Groot fan zijn wij van de snurk horizontal bedwear, of te wel de pyama’s. Ze zijn zo lekker zacht en blijven zo mooi in de was.

Het hele gezin is inmiddels weer in het nieuw gestoken. En deze keer allemaal in een ander printje. Mijn huis is zo niet kleurrijk, dus deze pyama’s geven een ware boost aan het interieur!


Mijn man wil vooral niks geks en met beestjes. Voor hem koos ik de versie uit met de gebakken eieren. Dit blijft echt een toffe print vind ik!


Ik dacht zelf, doe eens gek! En heb nu een variant met haaien erop, ik vind m wel stoer moet ik zeggen.


Mijn oudste dochter wilde heel graag de groene versie met alle palmbladeren erop. Dit is ook een nieuwe print in de collectie, net als de haaien. Er zijn nog een aantal nieuwe prints in de collectie. Onder andere met chocolade, aapjes, unicorns en cavia’s. Best lastig kiezen hoor!!


Mijn jongste dochter koos voor de kraanvogels. Het verhaal hierachter vind ik nog steeds heel mooi.
Het UMC-ziekenhuis in Amsterdam heeft enige tijd geleden Snurk de vraag gesteld om beddengoed voor hun te ontwerpen. Dit is de origami kraanvogel print geworden.
Voor de foto van de print is door het personeel van het ziekenhuis zelf de kraanvogels gevouwen. Volgens de Japanse traditie staat de kraanvogel voor voorspoed en goede gezondheid. Hoe bijzonder is dat! Van elke hoes met deze print doneert Snurk 1 euro aan het ziekenhuis voor onderzoek naar Kanker. Ik vind het echt een mooi verhaal!
We hebben van deze print ook de dekbedhoes, dus ze matched goed bij ons op de kamer!!


Ik ben wel erg benieuwd, welke print zou jij nu zelf uitkiezen?


Likes

Comments