Snurk pyama’s


Het is weer lente, de zon schijnt wat meer. En buiten begint alles alweer lekker te bloeien en groeien. Ik hou ervan! (Maar ik hou ook wel van alle seizoenen.)
Het gaat dan ook meteen kriebelen, en krijg meteen meer zin in een nieuwe voorjaarscollectie aan kleding. Hier en daar heb ik ook al lekker wat geshopt.


Natuurlijk hoort hippe slaapkleding daar bij! Snurk is wel echt ons favoriete merk. Het is zo lekker zacht, en blijft heel mooi in de was. Dus ook dit seizoen ligt dit merk bij ons in de kast.

Ook deze zomer collectie zijn er weer een heel aantal nieuwe printjes, steeds weer heel origineel bedacht vind ik. En als je dan alles ziet is het best lastig kiezen!

Mijn meiden hebben gekozen voor de lazy panda’s en de floating flamingo’s, zoals de opblaasbanden voor in het zwembad. Maar eigenlijk is alles wel heel leuk en vrolijk. Ik vind bijvoorbeeld de pepe bird en disco fever ook zo leuk!

Wat ik deze collectie ook erg vernieuwend vind is de keus voor effe grijs of zwart. Ik heb zelf de zwarte variant gekozen, soms heb je gewoon even zin in iets rustigs, en dan wel het comfort van Snurk. Ik vind het echt een uitkomst!

Ook is er veel keus in de modellen. Wil je een topje of een shirt, of toch liever een nachthemd. Ook is er keus tussen een short, jumpsuit of lange broek. Zoveel keus dat er echt voor iedereen wel iets moois bij zit! En wat is nu ook leuker om te matchen met je huisgenoten! Nagenoeg alle printjes zijn er in kinder (soms ook baby) maten en ook in de volwassen maat.

Ik ben echt benieuwd welke print jouw favoriet is?

Likes

Comments