Snurk Spring is coming

Misschien wist je dit al van mij, maar hier een groot fan van het beddengoed en de slaapkleding van Snurk. Waarom? Het zit heerlijk, blijft mooi in de was en de printjes zijn natuurlijk te leuk!! Alle stoffen zijn van 100% biologisch katoen.

In de nieuwe collectie heeft Snurk Amsterdam wederom leuke en originele printjes ontworpen. Het leuke aan alle prints is dat deze eerst in het echt op de foto gezet worden, en worden daarna bewerkt in photoshop en vervolgens gedrukt op de stof. Zodat de afbeeldingen “net echt” zijn. Dat maakt ook dit concept zo uniek vind ik.


Wat vinden jullie van de aardbeien print? Daar krijg je toch een instant lente/ zomer gevoel bij? En dan krijg je natuurlijk ook meteen trek in een zomerse fruitsalade! Dol op aardbeien! Daarom mag deze print op ons bed liggen, zo mooi!


Komende zomer gaan wij op safari, en hoe leuk zijn dan de Giraffe prints? Ik zeg: geweldig!
Deze print is er in een donkergrijze print en in een blauwe variant. Zelf vind ik een shirt met shortje altijd fijn. Wanneer je een topje, nachthemd fijner vindt kan dit ook. Alles is zelf samen te stellen naar wat je prettig vindt.


Ook de blauwe variant met vlinders vind ik erg leuk! Een perfect printje voor een goede spring & Summer mood!


En dan de “Sunny glasses” print, hoe gaaf is die zeg! Ik vind m zo vrolijk! Deze print is ontworpen door een zoontje van 1 van de Snurk ontwerpers.


Verder springen voor mij de Voetbal, Rainbow cake en de Madeliefjes er echt uit.

Hier ben ik uit de kleine kinderen, maar hoe schattig zijn toch de playsuits en jumpsuits. Daar smelt je toch bij weg……

Tenslotte nog de vraag: wat is jouw favoriete printje?Likes