Steigerbuisstunter

Wanneer het mooi weer is, dan zijn wij echt veel in de tuin te vinden. In de loop van de jaren hebben we de tuin opgeknapt en zijn we echt tevreden. Hebben geen enorme grote tuin, maar ruimte om op meerdere plekjes te gaan zitten. Maar het terras achterin is echt favoriet, omdat we daar kunnen kiezen bij flinke warmte voor schaduw doordat we daar een vast schaduw doek hebben hangen. De contructie waarin dat doek hangt is gemaakt van o.a. steigerbuizen. Ook een deel van de buitenkeuken is gemaakt met deze buizen en in de voortuin hebben we een hekje staan ook van dit materiaal. Het is lekker basic maar ook echt een tikkie stoer. En vooral heel erg stevig!!


En nu is er in samenwerking met de Steigerbuisstunter een loungeset ontworpen, een do it your self pakket. Hoe gaaf is dat!!! Verschillende keren is er contact geweest met elkaar over de afmetingen, en uiteindelijk kregen we een ontwerp via de mail gestuurd.

Nadat deze goed gekeurd was, kregen we het pakket vrij snel thuis. Een heel pakket vol met buizen op maat, koppelstukken enz. En natuurlijk inclusief een bouwtekening.


Dit leek mij echt een prima klusje voor mijn man! Ik heb daar iets minder geduld voor…..
Hij gaf aan dat dit echt prima te doen was, en het duurde dan ook niet lang voordat er steeds meer zichtbaar werd van de bank.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het een oer sterke constructie is, en er ook echt stoer uitziet. Planken zijn ook mee te bestellen, wij hebben uiteindelijk gekozen voor douglas hout, omdat dit goed past bij de constructie die er al stond.


Wij hebben nu gekozen voor deze loungeset, maar er zijn natuurlijk vele ontwerpen mogelijk met steigerbuizen en alle bijpassende koppelstukken. Te denken aan tafels, kastjes en kapstokken.


Het DIY bouwpakket van onze loungebank staat HIER op de website en is dus kant en klaar te koop!

En wat zo leuk is, met de code: Casakatoo10 krijg je 10% korting op je bestelling!

Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt!!

En HIER vind je de link naar het DIY pakket!


Likes

Comments