SUKHIZoveel webwinkels om mij heen met woon spulletjes. Ik ben er gek op!
Toen ik een poosje geleden het merk SUKHI ontdekte was ik meteen verliefd. Wat hebben die prachtige kleden in hun webwinkel! De een nog mooier dan de ander!

De naam SUKHI komt vanuit Nepal, daar betekend dat BLIJ. Een perfecte naam voor deze kleden, je wordt ook blij als je m in je handen hebt.Het verhaal erachter vind ik ook zo bijzonder. De kleden worden met de hand gemaakt. Je ziet echt dat ze met liefde gemaakt zijn. Echt zo knap en mooi. Ze doen er weken over om het kleed te knopen. Volgens een patroon maar er is ook de mogelijkheid zelf een ontwerp aan te geven.Wat ik heel bijzonder vond, is dat het kleed binnen kwam met een kaartje eraan. Op dit kaartje stond de naam van de persoon die het kleed gemaakt heeft: “Sarita Thapa”.

Wow! Dat geeft het voor mij nog net iets extra’s!

Als je hier kijkt, dan krijg je wat meer te zien over de mensen die zo zorgvuldig werken aan deze mooie kleden!De makers worden goed betaald voor het maken van de kleden. En niet geheel onbelangrijk, de makers werken onder goede arbeidsomstandigheden. Het is dus echt een eerlijk produkt!

Sukhi biedt meer dan 15 verschillende kleden aan met daarbinnen nog honderden keuze mogelijkheden. Zoals vele verschillende kleuren, patronen, vormen en afmetingen. Patronen o.a. Stenen- / bolletjes- / hoogpolige- / vilten blaadjes- en plat geweven kleden Ook aan te passen aan de maat en kleur bijvoorbeeld!

De bolletjes kleden spraken mij meteen aan. Echt apart. Deze worden gemaakt in Nepal. Maar er worden ook kleden handgemaakt in Marokko, India en Turkije.

Kijk hier om te zien hoe de kleden gemaakt worden!


“Sukhi kleed”


Onlangs kreeg ik mijn eerste “Sukhi kleed” binnen. En ik kan zeggen: live nog veel mooier! Mooi dik en zo lekker zacht!

Ik koos voor een witte ronde met de naam: “shirisha”
Makkelijk model om op vele plekken mee te stylen.Ik ben natuurlijk meteen gaan kijken, waar staat het kleed het mooiste in huis. Nou ik kan niet kiezen! Ik denk dat dit kleed vele plekjes in huis gaat meemaken! Momenteel ligt ie in de huiskamer, bij mijn favoriete stoel in huis.

 Ik ben benieuwd of jullie het kleed ook zo mooi vinden? Kijk snel hier !

Liefs Kathelijne
Likes

Comments

Marieke,

Hi Kathelijne, wat een prachtig artikel heb je geschreven! Ik ben blij dat je zo blij bent met ons mooie kleed 😊 Het staat echt prachtig in je mooie interieur! Je hebt alles mooi gestyled en je blog is erg inspirerend 😊 Geniet van je kleed!

Groetjes,
Marieke van sukhi.nl

www.sukhi.nl