Tafelzeil

Wellicht heb je onlangs mee gekregen dat wij een nieuwe eettafel hebben. Daar zijn wij nog steeds heel blij mee! Maar natuurlijk ook erg zuinig op de nieuwe tafel. Zo hadden wij pas een feestje in huis met veel visite. En daar horen natuurlijk ook hapjes en drankjes bij. IK kreeg er echt al een beetje buikpijn van als er van alles over die tafel heen zou gaan. Dus….. Hoe los je dat nu op?
Juist, een tafelkleed. Maar ik zeg ook eerlijk, het moet er dan wel oké uitzien. Het moet wel echt matchen in huis.


Ik kwam uit bij Tafelzeil.nl. En jeetje zeg, wat een enorme keus!! Er bestaat een keus uit afwasbaar textiel of tafelzeil. Het textiel is te kiezen in een effe kleur of in een jacquard patroon.

En het zeil is er echt in alle kleuren en soorten. Zelf heb ik gekozen voor de zeil variant.


Heel handig is dat je meteen kunt selecteren op een kleur. Ik wist meteen dat ik het heel basic en licht wilde houden en koos dus voor een witte selectie.
En tja……. Dan is het nog lastig!! Want ook dan is er nog keus genoeg!


Uiteindelijk heb ik gekozen voor een wit kleed met een klein zwart stipje.


En een kanten patroon. Deze is deels open gewerkt, is echt prachtig op tafel. Iets minder praktisch met afnemen. Maar ach…. Het oog wil ook wat!


En als derde, want ik wil wel wat af kunnen wisselen…., een transparant zeil met een wit stipje. Hierdoor kun je nog goed ons mooie tafelblad zien.


Onze buitentafel heeft ongeveer dezelfde afmetingen, dus de kleden worden ook buiten goed gebruikt.


Ik kreeg de kleden de volgende dag al binnen, wat een snelle service. De kleden waren heel netjes om een koker gerold. Maar ze kunnen m ook gevouwen verzenden. Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi tafelzeil, in de afmetingen die jij nodig hebt? Neem dan zeker een kijkje bij tafelzeil.nl!
En natuurlijk ben ik erg benieuwd, welke van de 3 zou jij zelf kiezen?


Likes

Comments