Tuinposter

Al eerder hebben jullie kunnen lezen over de veranderdrang in de tuin bij het mooie weertje!
De muur van de schuur was nog best een kale boel. Was al even aan het bedenken wat ik daarmee wilde. Een tuinposter kwam steeds weer voorbij in gedachten. Maar wilde liever iets persoonlijks, dan een standaard tekst oid.


In de meivakantie waren we op vakantie in Denemarken. We genoten daar onder andere van de prachtige kust. Tijdens 1 van de wandelingen over het strand lag daar opeens een voetje gemaakt van steentjes in het zand. Echt zo leuk!


Ik maakte daar foto van, was nog even puzzelen want wilde er geen schaduw op hebben. Dus heb ik samen met mijn dochter een positie aangenomen zodat alle schaduw weg was. Eenmaal in het huisje aangekomen en we de foto’s van die dag bekeken, zei mijn man: hé dat is een mooie foto voor een tuinposter!
Goed plan!


Ik heb de tuinposter af laten drukken bij fotocadeau.
Een website waarbij je een foto op verschillende manieren af kunt drukken, zoals op hout, canvas, aluminium en dus ook als tuinposter.


Het bestelproces ging heel makkelijk en zeer duidelijk! Heel stapsgewijs.
Allereerst het kiezen van het produkt, daarna de foto oploaden. Het formaat aanvinken. En ten slotte nog bedenken of je iets “extra” wil. Ik koos voor ringen in de hoeken om het mooi aan de muur te bevestigen. Maar er zijn ook andere opties zoals een houten frame, een tunnel in het zeil laten maken zodat je er latjes door heen kan schuiven.


Als extra koos ik nog voor een foto check. Dit koste iets extra’s, maar dat was het mij wel waard. Ze controleren dan of de foto de juiste resolutie heeft, netjes in het midden staat enz.


Uiteindelijk koos is nog een tweede, kleinere tuinposter. Als surprise voor mijn man. Hij is druk aan het klussen van de buitenkeuken. Waar straks de nieuwe bbq in gaat komen. Hij is een fervent bbq fan! Daar vond ik deze print wel erg leuk voor! En die heeft dus een ere plekje gekregen in de buitenkeuken die bijna af is!


! Ik ben blij met het resultaat! Hoe vinden jullie het? 
Kijk snel eens op de site van Fotocadeau !Likes

Comments