Ubuntu Lifestyle


Wat een mooi merk is dit! En vooral het verhaal erachter spreekt mij erg aan.

De naam “Ubuntu” komt van een Afrikaanse filosofie. Hierin gelooft men dat we met elkaar een zijn, en niet zonder de ander kunnen bestaan. Iets toevoegen aan elkaars leven en in verbinding staan met elkaar!Baukje en Paulien zijn de “bedenkers” van “Ubuntu Lifestyle”.

Zij hebben elkaar in 2010 ontmoet in Uganda. Baukje was met haar man door Afrika aan het reizen om te onderzoeken waar ze een bedrijf wilden gaan starten. Paulien was op dat zelfde moment met haar man een wereldreis aan het maken. Zij ontmoeten elkaar bij een project in Uganda waar ze beiden wat voor deden.
Al snel zagen de beide dames mooie spullen, die met een kleine vertaalslag zo leuk zouden staan in Nederlandse inrichtingen!
Baukje en Paulien hielden contact, ook toen Baukje in oktober 2011 naar Ethiopië verhuisde.
Al snel zocht Paulien haar weer op in Ethiopie. En weer zagen ze de win-win situatie: met name vrouwen die zulke mooie dingen maken en een inkomen kunnen verdienen met spullen die een interieur in Nederland zou kunnen verrijken! Hoe mooi is het dat de vrouw die met liefde en vakmanschap een wandschaal maakt hier goed betaald voor krijgt. En waardering krijgt en weet dat met haar product weer iemand blij wordt gemaakt. Er ontstaat een verbinding.


In 2016 hebben ze uiteindelijk besloten er toch echt meer werk van te gaan maken.

In maart 2017 werd UBUNTU Lifestyle officieel geboren!Tijdens mijn zomervakantie 2017 bestelde ik mijn eerste “Ubuntu” item. Een wandschaal, naturel met een witte rand. Zo’n mooi basic item in huis, en makkelijk te stylen. Het heeft al op veel plekken in huis gestaan.En onlangs kwamen daar de 3 kleine tafelmandjes bij in huis. Wat zijn ze ook leuk! Alle drie verschillend, want ze zijn natuurlijk handgemaakt. 1 mandje is naturel, en 2 met een wit accent.
Meteen ben ik ideetjes gaan bedenken hoe ik die mandjes kan gebruiken in huis. Zoals jullie vast zullen begrijpen: mogelijkheden genoeg.Op het label wat aan de produkten hangt, staat de tekst: ‘ I am because you are’. Dat is waar het merk voor staat!


Neem ook eens een kijkje op:

Ubuntu Lifestyle 

Namens Ubuntu Lifestyle mag ik jullie een gave aanbieding doen!

Bestel 2 mandjes, en krijg de derde gratis!

Gebruik dan de code: februari2018


Actie geldig van 1-2 tm 14-2

Ik ben benieuwd waar jullie de mandjes voor gaan gebruiken!!Likes

Comments

Marieke,
Wat een leuk artikel Kathelijne! Mooie producten en leuk met de Afrikaanse filosofie! Geeft het een bijzonder gevoel!

Groetjes Marieke
www.sukhi.nl
www.sukhi.nl