Walra


Jullie hebben het vast al meegekregen dat we de kamer van onze oudste dochter onlangs aangepakt hebben. De indeling is omgegooid en ze heeft echt een super bed gekregen. Mijn man heeft dit bed helemaal zelf gemaakt. Precies in een nis in haar kamer.
Dit is toch wat een tiener wil!

Ik heb haar zelf met alles mee laten denken. En ze wilde in ieder geval heel veel rust, en dus veel wit.
Het steigerhouten wandje achter haar bed is wit gemaakt. Ook het bed zelf kreeg deze kleur. Het straalt echt heel veel rust uit moet ik zeggen, kan dus zeggen dat het geheel goed gelukt is.

Omdat ze naar een groter bed ging, was het dus ook zaak dat er nieuw beddengoed kwam. Het is vast geen verrassing als ik zeg dat ook dit wit zou moeten worden! Eerst was het plan echt effen van kleur. Van Walra mocht zij een dekbedhoes uitzoeken. Een heel fijn overzicht daar op de website. En er werd meteen een selectie ingevoerd op de kleur wit en uiteraard het formaat……

En daar kwam dan een mooie selectie uit. Nou kies dan maar uit!!
Ze twijfelde over twee varianten waarvan de ene een flanellen variant was, maar dit leek haar toch iets te warm! Optie twee heeft ze gekozen. Een witte katoenen basis, met aan 1 kant een streepjespatroon en de andere kant heeft plusjes. Deze heeft de naam “Odd Twins”. Deze print is er ook nog in 3 andere kleuren. Het is een leuke print om een beetje mee te spelen. De kussens bijvoorbeeld met de plusjes naar boven te leggen en de hoes met de streepjes naar boven. Ook als je het dekbed terug slaat krijg je een leuk effect!
Het materiaal is echt fijn, het voelt wat gladder en daardoor dus zachter aan. Dit slaapt dus echt zo fijn!
Kortom, een heel tevreden kind!


Walra heeft echt zo enorm veel keus in maten, printjes en materialen! Neem vooral eens een kijkje!


Likes

Comments