Zonnelux

Zonnelux is een familie bedrijf welke al sinds 1974 bestaat. Ze zijn een van de grootste aanbieders op het gebied van op maat gemaakte raamdecoratie producten binnen de Benelux. Ze hebben echt een heel breed assortiment met voor elk raam wel een geschikte oplossing en passend bij het interieur.


Wat me meteen bij de website opviel is dat deze echt heel overzichtelijk is. Heel strak vormgegeven. Dit nodigde mij echt uit verder te kijken. Op de site zijn er verschillende kopjes te vinden. Waaronder een kopje waar je inspiratie foto’s kunt bekijken. Dit vind ik zelf altijd erg prettig, dan zie het iets meer in het geheel, dus in een echte (huis) kamer setting.
Een ander kopje is bijvoorbeeld het blog waarin echt nuttige tips en tricks staan op het gebied van allerlei onderwerpen wat met raamdecoratie te maken heeft. Met hierin nog veel meer sfeerbeelden.


Als je naar het assortiment gaat kijken zie je verschillende categorieën. En kun je duidelijk aangeven aan welke eisen de raamdecoratie moet voldoen. Bijvoorbeeld wat is het voor soort raam, in welke ruimte moet het komen, en moet het bijvoorbeeld licht of warmte werend zijn. Er is zoveel aanbod dat dit heel handig is. Anders overzie je het echt niet. Als je dus deze selectie gedaan hebt dan moet er een goede keus voor je uit komen! Er is echt veel aanbod, zoals: Rolgordijnen in vele soorten, plisse, paneel en duette gordijnen. Maar ook lamellen en horren. Keus genoeg zou ik zeggen.


Via de site kun je ook een brochure aanvragen. Soms is het nog prettiger gewoon op je gemak op de bank alles nog eens na te kunnen lezen vind ik.

Zonnelux verkoopt via hun specialisten in Nederland en Belgie, waarvan er op vele punten verkooppunten te vinden zijn. Op de site vind je een heel overzicht van de verkooppunten.


Likes

Comments

Henk,
Zonnelux heeft een mooi gamma aan artikelen. Kwalitatief en modern de beste.
www.wensgordijnen.nl